Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığına ilişkin açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığı bulunan futbolcuların durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Buruk, antrenmanlara başlayan Mauro Icardi'nin sakatlığının devam ettiğini belirtti.

Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığına ilişkin açıklama - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son dönemde sakatlığı bulunan futbolcuların durumuyla ilgili Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığına ilişkin açıklama - Sayfa 2

OKAN BURUK: DAVINSON VE SERGE, CUMARTESİ TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAR

Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in cumartesi günü takımla çalışacağını dile getiren Buruk, "Hayatspor maçına kadar dört günümüz daha var. Davinson ve Serge, cumartesi günü takımla çalışmalara başlarlar. Hatayspor maçı için karar vereceğiz." dedi.

Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığına ilişkin açıklama - Sayfa 3

ABDULKERİM BARDAKCI'NIN SAKATLIĞI

Sakatlıktan çıkan Abdülkerim Bardakcı'nın A Milli Takım'a gittiğini aktaran tecrübeli teknik direktör, "Tam hazır olmadığı için Abdülkerim'i Kasımpaşa maçında da riske etmemiştik. Tekrar sakatlanıp 3-4 haftasının daha gitmesini istemedik. A Milli Takım'a da çağrılmamıştı ama sonradan davet edilme durumu oldu. Sakat olduğunu, göndermek istemediğimizi söyledik. Montella'ya çok saygı duyuyorum. Kendisi, dikkatli olacaklarını, ihtiyaç halinde görev vereceklerini söyledi." diye konuştu.

Okan Buruk'tan Icardi'nin sakatlığına ilişkin açıklama - Sayfa 4

"ICARDI'NİN SAKATLIĞI DEVAM EDİYOR"

Okan Buruk, Kaan Ayhan ve Mauro Icardi'nin durumlarıyla ilgili, "Kaan Ayhan, yaza kadar bu şekilde devam edecek. Yazın da Avrupa Şampiyonası var. Kendisi ufak tefek ağrılarıyla oynamayı öğrendi. Biraz da ağrıları azaldı."