Okan Buruk'tan gündeme damga vuracak sözler: Fenerbahçe, Süper Kupa, hakemler...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'de yakaladıkları 2 puanlık avantajı sonuna kadar kullanarak şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. Okan Buruk ezeli rakipleri Fenerbahçe ile içinde oldukları yarış ve Süper Kupa üzerine konuştu.

Okan Buruk'tan gündeme damga vuracak sözler: Fenerbahçe, Süper Kupa, hakemler... - Sayfa 1

Tecrübeli teknik adam Okan Buruk, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Antalya'da gerçekleştirilen kampta basın mensuplarıyla bir araya geldi.Düzenlenen sohbet toplantısında açıklamalarda bulunan Buruk, Süper Lig'de Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk yarışı, takımın ve futbolcularının durumu, kiralık giden oyuncuların performansı ve A Milli Futbol Takımı'nın hazırlık maçları hakkında değerlendirmeler yaptı. İşte Okan Buruk'un açıklamaları; 

126
Okan Buruk'tan gündeme damga vuracak sözler: Fenerbahçe, Süper Kupa, hakemler... - Sayfa 2

"Kendi işimize odaklanıyoruz. Şu anda milli takım arasındayız. İzin yaptık. Milli takıma giden futbolcularımız var. Dışarıyı bir kenara bıraktık. Orayla bir işimiz yok. Yönetimimiz gündemle ilgili konuşuyor. Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Geçen sezon da bunu yapmıştık. Sahada kalan takımın daha başarılı olacağına ve oraya odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. Tabii ki gündemi takip ediyoruz. Bazen gülüyoruz bazen kızıyoruz. Enteresan şeyler de oluyor."

226
Okan Buruk'tan gündeme damga vuracak sözler: Fenerbahçe, Süper Kupa, hakemler... - Sayfa 3

"Antalya kampı da bizim için faydalı oldu. Buraya geldiğimiz için oyuncular da çok mutlu. Bir hava değişimi oldu. Çalışmalar ve kamp ortamı olumlu geçiyor. Bunu etkileyecek hiçbir şeye izin vermek istemiyorum. İlk olarak Hatayspor maçına odaklanıyoruz. Sonrasında Süper Kupa var. 8+1 maçımız var ve hepsi bizim için final. Sadece futbola odaklandık. Dışarısı bizi meşgul ederse bize zarar verir. Gerekli açıklamaları yönetimimiz yapıyor."

326
Okan Buruk'tan gündeme damga vuracak sözler: Fenerbahçe, Süper Kupa, hakemler... - Sayfa 4

Şampiyonluk yarışındaki iki takımın da başarılı olduğunu aktaran Buruk, "Genel olarak bakıldığında iki takım da çok başarılı gidiyor. İstatistik olarak iki takım da en iyi sezonlarını yaşıyor ama sadece biri şampiyon olacak. Çok iyi bir puan ortalaması yakalanmasına rağmen şampiyonluk durumuna göre iki takımdan biri başarılı, diğeri başarısız kabul edilecek. Bunun adil olup olmadığını tartışabiliriz." dedi. 

426