Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi

Hacı Bektaş Veli Anma Yürüyüşü'ne katılmak üzere farklı şehirden gelen öğrencileri taşıyan iki otobüsten biri çekiciye çarptı, diğeri de kazaya karışmamaya çalışırken yol kenarına devrildi. Kazada yaralı sayısı 40'a çıktı.

Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi - Sayfa 1

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinden merkeze seyreden ve sürücüsü öğrenilemeyen 50 AAK 817 plakalı otobüs, Gümüşkent Köyü yakınlarında yola aniden çıktığı öne sürülen 50 EP 100 plakalı çekiciye çarptı.

Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi - Sayfa 2

Bu sırada arkadan gelen 50 SP 031 plakalı otobüs de kazaya karışmamak için sürücüsünün manevra yapmasıyla yol kenarına devrildi.

Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi - Sayfa 3

İhbar üzerine, kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, kazada yaralanan 25 kişi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Öğrencileri taşıyan otobüsler kaza yaptı! Yaralı sayısı 40'a yükseldi - Sayfa 4

Otobüsteki yolcuların, Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hırka Dağı zirvesine gerçekleştirilecek Hacı Bektaş Veli Anma Yürüyüşü'ne katılmak için 81 ilden gelen öğrenciler olduğu öğrenildi.