O Kız dizisinde ortaya çıkan çarpıcı detay; Duyan herkes şoktan şoka girdi

O Kız dizisi 15. bölümde ortaya çıkan çarpıcı detay herkesi şoke ederken, O Kız yeni bölümde seyirciyi şoktan şoka sokacak bir gelişme daha yaşanacak. Erkan Petekkaya'nın Kanal D ekranlarında gösterdiği muhteşem ötesi oyunculuğu her hafta sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Öte yandan Sitare, Doruk, Zeynep ve Ozan arasındaki gerilim de heyecanı zirveye çıkarıyor. Haydi gelin detaylara birlikte göz atalım...

O Kız dizisinde ortaya çıkan çarpıcı detay; Duyan herkes şoktan şoka girdi - Sayfa 1

Ali Öner, Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın kadrosunda yer aldığı O Kız dizisi yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız, henüz reytignlerde büyük bir başarı elde edemese de geniş bir izleyici kitlesine sahip. 

113
O Kız dizisinde ortaya çıkan çarpıcı detay; Duyan herkes şoktan şoka girdi - Sayfa 2

Babasına annelik yapmak zorunda kalan Zeynep'in hikayesi izleyicinin dikkatini çekmeyi başarırken Ozan, Sitare ve Doruk arasındaki gerilim de O Kız dizisindeki işleri iyice karıştırdı. 

213
O Kız dizisinde ortaya çıkan çarpıcı detay; Duyan herkes şoktan şoka girdi - Sayfa 3

Günümüzde sosyal medya fenomenliğinin arkasında yaşanan gerçek hayatları da ekranlara taşıyan O Kız dizisinde akıl geriliği olan Kadir karekterini canlandıran Erkan Petekkaya'nın oyunculuk performansı seyirciyi nefessiz bırakıyor. 

313
O Kız dizisinde ortaya çıkan çarpıcı detay; Duyan herkes şoktan şoka girdi - Sayfa 4

O Kız 13. bölümde Zeynep'in annesi Melek'in, "Kadir bana tecavüz etti" sözleri ekranlara damga vurmuştu. Ortaya çıkan  çarpıcı detay herkesi şoke ederken, bu durumun gerçek olup olmadığı ise ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

413