O Kız dizisinde görmek istemeyeceğiniz sahne; O Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Kız dizisi 9. bölümü ile Kanal D ekranlarına damga vurdu. Usta oyuncu Erkan Petekkaya, Dilin Döğer ve Cengiz Orhonlu’nun yer aldığı yeni yapımda tansiyon gittikçe yükseliyor. Son olarak Kadir’in yerle bir olduğu sahneler seyirciyi yakıp yıkarken o gelişme her şeyi alt üst etti. Peki, O Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen tüm detaylar…

O Kız dizisinde görmek istemeyeceğiniz sahne; O Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Sayfa 1

O Kız dizisi yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında boy gösterdi. Babasına annelik yapmak zorunda kalan Zeynep ve Kadir’in hikayesi herkesi etkilemeye devam ediyor. Özellikle Erkan Petekkaya’nın oyunculuğu izleyenlerin ağzını açık bırakıyor. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan O Kız’dan gelen son hamle herkesi şoke etti. Peki O Kız 9. bölümde neler yaşandı, O Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haydi gelin birlikte inceleyelim…

110
O Kız dizisinde görmek istemeyeceğiniz sahne; O Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Sayfa 2

Sitare’nin radarına giren Zeynep yaşadığı sıkıntılı hayattan kurtulmak için gün sayarken, işler iyice sarpa sardı. Ozan ve Zeynep arasındaki gerilim gittikçe tırmanıyor. Öte yandan Doruk’un diziye dahil olması ile tersine dönen rüzgar şimdi çok daha fazla sert esiyor!

210
O Kız dizisinde görmek istemeyeceğiniz sahne; O Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Sayfa 3

Sosyal medyada görünen hayatı ve asıl hikayesinin arasında sıkışıp kalan Ozan’ın, Zeynep’in ajansa gelmesi ile birlikte havası iyice söndü.

310
O Kız dizisinde görmek istemeyeceğiniz sahne; O Kız 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Sayfa 4

 Doruk’un gelmesi ile birlikte eli ayağına dolaşan Sitare’nin tüm planları bozuldu ve gerçekler ortaya çıktı! Sitare’nin çöküşü ve yarasını Kadir ile sarmaya çalıştığı sahneler sosyal medyada da günlerce konuşulmuştu.

410