O Kız 2. bölüm fragmanı görücüye çıktı; Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi kahretti

O kız 1. bölümü ile herkesi kahretti. Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer ve Sezin Akbaşoğulları gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı O Kız dizisinde Erkan Petekkaya'yı izleyenler resmen perişan oldu. Yeni yapım, özellikle z kuşağını esir alan sosyal medya fenomenliğini konu alıyor. Zeka geriliği olan babasıyla birlikte hayat mücadelesi veren Zeynep’in hikayesinde gözyaşları sel oldu. Peki, O Kız 2. bölümde bizi neler bekliyor? Haydi gelin birlikte inceleyelim…

O Kız 2. bölüm fragmanı görücüye çıktı; Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi kahretti - Sayfa 1

O Kız dizisi yeni sezona iddialı başlayan yapımlar arasında yer alıyor. 21 Eylül Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan O Kız’da özellikle zeka geriliği olan bir babayı canlandıran Erkan Petekkaya’nın oyunculuk performansı epey ses getirdi. Öte yandan O Kız’ın 2. bölüm fragmanı şimdiden konuşulmaya başladı bile.

120
O Kız 2. bölüm fragmanı görücüye çıktı; Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi kahretti - Sayfa 2

Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık’ın kaleminden dökülüyor.

220
O Kız 2. bölüm fragmanı görücüye çıktı; Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi kahretti - Sayfa 3

Yeni bölüm fragmanına geçmeden önce O Kız dizisinin konusunu, kadrosunda yer alan oyuncuları ve ilk bölümde yaşanan olayları inceleyelim.

320
O Kız 2. bölüm fragmanı görücüye çıktı; Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi kahretti - Sayfa 4

O KIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Ekranların yeni soluğu O Kız dizisinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

420