Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında nefes kesen maçlar ardı ardına oynandı. Deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, son nefeste sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 99 yaptı. İki tarafa da gidip gelen mücadelede taraftarlar adeta ölüp dirilirken maç sonunda Fernando Muslera'nın Türkçe sözleri gündem oldu. Deneyimli eldiven, soyunma odasına giderken dikkat çeken bir hamle yaptı.

Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenen Galatasaray, son 2 haftaya 6 puanlık avantajla girdi.
 

110
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu - Sayfa 2

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan müsabakanın ilk yarısında etkili olamayan sarı-kırmızılı ekip, 34. dakikada Ryan Mendes'in golüyle 1-0 geri düştü. Pozisyon üretmekte zorlanan Galatasaray, beraberlik golünü 45+4. dakikada Barış Alper Yılmaz ile buldu ve devre arasına 1-1 eşitlikle girildi.
 

210
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu - Sayfa 3

Galatasaray, maçın ikinci yarısına daha etkili başladı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın büyük çabası sonrasında Dries Mertens'in golü geldi.
 

310
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu - Sayfa 4

Mauro Icardi, Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay ile pozisyon üreten sarı-kırmızılı ekip, 83. dakikada Markao'nun golüne engel olamayınca skor 2-2'ye geldi.
 

410