Müge Anlı'da dehşet veren itiraf: Öldürüp kıyma makinesinde çekip, yemişler!

Müge Anlı'ya kayıp eşi Güllü Çolak'ı aramak için başvuran Mehmet'in, Güllü ile nikahı olmadığı ortaya çıktı. Güllü Çolak'ın yeğeni Ahmet stüdyoya gelmesiyle dehşete düşüren bir cinayet itirafı geldi. Babaannesi, halası ve amcasının bir kişiyi öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini öne sürdü.

Müge Anlı'da dehşet veren itiraf: Öldürüp kıyma makinesinde çekip, yemişler! - Sayfa 1

Müge Anlı'nın programında tüm stüdyoyu buz kestiren bir iddia ortaya atıldı.

117
Müge Anlı'da dehşet veren itiraf: Öldürüp kıyma makinesinde çekip, yemişler! - Sayfa 2

Önceki programda 2 aydır kayıp olan Güllü Çolak, Müge Anlı'da bulunmuştu. Yayına bağlanan ve Mehmet'in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü kimseyle evlenmediğini, baba evine geri döndüğünü belirtmişti. 

217
Müge Anlı'da dehşet veren itiraf: Öldürüp kıyma makinesinde çekip, yemişler! - Sayfa 3

Güllü Mehmet'in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet'in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını anlatmıştı. Bugünkü yayında kan donduran iddialar ortaya atıldı.

317
Müge Anlı'da dehşet veren itiraf: Öldürüp kıyma makinesinde çekip, yemişler! - Sayfa 4

Müge Anlı programda "Tabii Güllü'yü ararken bir sürü şeyler ortaya çıktı. Ben açıkçası hala daha Güllü'nün kimden kaç tane çocuğu var, arada kimlerle ne olmuş ben anlamadım yani. Sen de net olarak biliyor musun Mehmet bilmiyorum. Sen de dün heyecanlandın herhalde, çok anlatamadın da. Ama Güllü'nün bu kadar çok hani ondan bu çocuk bundan bu çocuk olması bize garip gelmişti. Güllü'nün bugün senden önceki eşi de buraya geldi Murat Bey. Aslında Murat hem Güllü'ye kızgın hem de sana kızgın Çünkü sen de onun karısını kaçırmışsın" dedi.

417