Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı

Galatasaray'ın devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ülkesinin basınına konuştu. Mısırlı golcü Radamel Falcao ve Fenerbahçe hakkında olay itiraflarda bulundu.

Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı - Sayfa 1

MOHAMED'DEN OLAY İTİRAFLAR 

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, ülkesinin basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mohamed, Falcao, transfer ve Fenerbahçe hakkında olay itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

115
Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı - Sayfa 2

EN ETKİLİ HÜCUM SİLAHLARINDAN OLDU 

Galatasaray'ın yeni golcüsü Mostafa Mohamed, Türkiye kariyerine oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı. Golcü oyuncu 5'i Süper Lig'de olmak üzere toplam 6 gol kaydederek Sarı Kırmızılı takımın kısa sürede en büyük hücum silahlarından biri haline gelmişti.

215
Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı - Sayfa 3

HAFTALARDIR SUSKUN 

Ankaragücü, Kayserispor, Rizespor ve Atakaş Hatayspor maçlarında suskun kalan Mısırlı forvet, Ankaragücü deplasmanında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Sivasspor ile oynana karşılaşmada forma giyememişti.

315
Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı - Sayfa 4

FALCAO, TRANSFER VE FENERBAHÇE İTİRAFI 

Mostafa Mohamed, DMC'ye çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mısırlı forvet Türkiye'ye geliş sürecinden Galatasaray tercihine, Falcao'dan Fenerbahçe'ye kadar birçok konuda önemli itiraflarda bulundu.

415