EURO 2024 kura çekimi ne zaman? A Milli Takımımızın rakipleri belli oluyori İşte muhtemel rakipler...

EURO 2024'da kura çekimi heyecanı 2 Aralık Cumartesi günü yaşanacak. Eleme grubunu lider tamamlayan ve kura çekimine 2. torbadan katılacak olan A Milli Takımımızın rakipleri belli olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
EURO 2024 kura çekimi ne zaman? A Milli Takımımızın rakipleri belli oluyori İşte muhtemel rakipler...

Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek resmi kura töreni TSİ 19.30'da başlayacak ve TSİ 20.00'de kura çekimine geçilecek.

Avrupa'nın en genç milli takımlarının başında gelen A Milli Futbol Takımı, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dünyada en çok Türk vatandaşının yaşadığı Almanya'da ev sahibi gibi oynayacak. Almanya başta olmak üzere Türk vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre gibi ülkelerden de Milli Takımımızın maçlarına yoğun bir ilgi bekleniyor.

Kasım ayında özel maçta Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Euro 2024'ün provası niteliğindeki hazırlık maçında ev sahibi Almanya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı 1951'den bu yana rakibi deplasmanda ilk kez mağlup etme başarısını göstermişti. 3-2 kazandığımız maçta tribünlerin büyük çoğunluğu Türk vatandaşları tarafından doldurulmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER