‘Bayrağı gençlere teslim edeceğiz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu kardeşiniz 50 yıldır siyasetin içinde. Öyle ithal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. Nedir o ithal danışmanlar falan. Geç o işleri geç... Çok çalışacağız. 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın inşasına başlayıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Bayrağı gençlere teslim edeceğiz’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Samsun’da Cumhuriyet Meydanı’nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:

100 BİNİ YAKALADI

“(AK Gençlik burada reisinin yanında sesleri) Gençler ben neredeyim? Ben de sizin yanınızdayım. En son eylül ayında TEKNOFEST için geldiğimiz Samsun’a birkaç aylık ayrılığa rağmen hasret kaldık. Şu ihtişama, şu katılıma bak. Aldığım resmi rakam 100 bini yakaladı. Havalimanından buraya zaten cadde boyu Samsunlu kardeşlerimizle el ele, gönül gönüleydik. 213 milyon liralık yatırımların resmi açılışını yapıyoruz. Samsun Üniversitemizin dünürüm Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi başta olmak üzere 60 milyonluk yatırımla hayata geçirdiği Ballıca Kampüsü’ndeki 6 ayrı projenin resmi açılışı gerçekleştiriyoruz. Laf değil icraat icraat. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER