Kimse bu aşka şans vermemişti... Alnına öpücüğü konduruverdi: Hayattaki en büyük şansımsın karıcığım!

İsimleri yan yana anılmaya başladığından beri gösteri dünyasının en gözde ve merak edilen çiftlerinden biri haline geldiler. Genç kuşağın en ünlü şarkıcılarından biri ve Hollywood’un en güçlü ailelerinden birinden gelen ünlü modelin büyük aşkı herkesin dilinde, neredeyse her gün manşetlerde…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kimse bu aşka şans vermemişti... Alnına öpücüğü konduruverdi: Hayattaki en büyük şansımsın karıcığım!

2018’de yolları yeniden kesişen ve büyük bir aşk yaşamayan başlayan genç yıldızlar çabucak evlendi. Bu çok genç yaşta gelen evlilik kararı, aşkların ve evliliklerin hep kaygan zeminde yaşandığı gösteri dünyasında geleceği pek parlak görülmeyen bir karar olarak yorumlandı.

Kimse bu aşka şans vermemişti... Alnına öpücüğü konduruverdi: Hayattaki en büyük şansımsın karıcığım! - Resim : 1

Justin Bieber ve Hailey Baldwin Bieber, 5 yıl önce New York'ta belediye binasına gidip sade bir nikah kıydılar. Bundan bir yıl sonra da ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı gösterişli bir düğün yaptılar. Bu aşkın ve hatta evliliğin bu günleri görebileceğine ise başta pek kimseler inanmamıştı.

Evlendiklerinde Justin Bieber sadece 24, Hailey ise 22 yaşındaydı. Üstelik evlenmeden 2 yıl önce kısa bir süre sevgili olup ayrılmışlardı. Justin Bieber’ın Selena Gomez’le uzun yıllar yaşadığı fırtınalı aşk da hep bu evlilikle anıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER