Dev marka 1200 TL’lik güneş gözlüğünü 100 TL’ye satıyor! Kısa süreli dev indirim!

Artık yaz aylarının sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Bu yüzden güneş gözlüklerinde de muazzam indirimler söz konusu. Peki en ucuza alabileceğimiz markalı gözlükler hangileri? İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Dev marka 1200 TL’lik güneş gözlüğünü 100 TL’ye satıyor! Kısa süreli dev indirim!

Güneş gözlüğü fiyatlarının yaz öncesinde zirveye ulaştığı bilinen bir gerçek. Ayrıca bu piyasadaki kar marjlarının da hayli fazla olduğunu biliyoruz. Pek çok gözlük modeli kış aylarında yani OcakŞubat gibi mağazalara geliyor. Bu modeller genellikle dolar kuru üzerinden alınıyor. Satışlar ise Mayıs – Haziran’a doğru arttığı için fiyatlar da bu dönemde zirveye taşınıyor.

Ocak ayında düşük olan kur seviyesi için 4 – 5 ay uzun bir süre. En azından Türkiye için. Şunu rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Genel olarak mağazalar Ocak ayında X TL’ye aldıkları bir gözlüğü yaz aylarında 15X’e satıyorlar. Çünkü o dönemde hem dolar kuru artmış oluyor, hem de gözlüklerin fiyatı artıyor.

Dev marka 1200 TL’lik güneş gözlüğünü 100 TL’ye satıyor! Kısa süreli dev indirim!

Fakat yaz aylarının sonlarına doğru, özellikle de Ağustos’ta fiyatlar büyük oranda düşüyor. Mağazalar ellerinde kalan seri sonu ürünleri neredeyse maliyetine elden çıkarmaya başlıyorlar. Bu da biz tüketiciler için büyük fırsatlar sunuyor. Eğer seri sonu ürün takıntınız yoksa, birkaç ay öncesinde 4 haneli rakamlara satılan gözlükleri şimdilerde sadece 100 TL’ye satın alabilirsiniz.

Bunun için sizlere fiyatı önemli oranda düşen iki gözlük modeli öneriyoruz. Bu gözlüklerden birisi Polo Air imzası taşıyor. UV400 korumalı camlara sahip olan bu şık gözlük şimdilerde sadece 100 TL’ye satılmakta. Normal fiyatı ise yaklaşık olarak 1200 TL dolaylarında.

Diğer modelimiz ise By Harmony imzası taşıyan oldukça şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken unisex güneş gözlüğü. Bu gözlüğün fiyatı ise 170 TL’ye kadar düşmüş durumda. Dilerseniz iki gözlüğün fiyatına da buradan göz atabilirsiniz. Dip not olarak belirtelim. Bu fiyatlar sınırlı sayıda ürün için geçerli.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER