Mesut Özil Fenerbahçe için yola çıktı!

Yılın ilk transfer bombasında anlaşma tamam! Mesut Özil transferi için geri sayıma geçen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun ardından Arsenal ile de anlaşmaya vardığı belirtilen sarı lacivertli ekip, transferde imza aşamasına geldi. Sezonun ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giymesi beklenen Mesut Özil'in İstanbul'a ne zaman geleceği belli oldu.

Mesut Özil Fenerbahçe için yola çıktı! - Sayfa 1

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Arsenal ile 2021 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Mesut Özil'in transferi konusunda imza aşamasına geldi. Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun kendisi ile 3.5 yıllık kontrat üzerinden anlaşma sağladığı belirtilen sarı lacivertli ekibin, Arsenal ile de anlaşmaya vardığı ve transferin artık bittiği belirtildi.

Mesut Özil Fenerbahçe için yola çıktı! - Sayfa 2

Bir süredir Almanya'da bulunan Mesut Özil, dün Londra'ya geçti. Bugün Londra'da menajeri Erkut Söğüt ile biraraya gelecek olan deneyimli oyuncu, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi mukaveleye imza atacak. 

Mesut Özil Fenerbahçe için yola çıktı! - Sayfa 3

İSTANBUL'A NE ZAMAN GELİYOR?

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan A Spor Fenerbahçe Muhabiri Ahmet Selim Kul, Mesut Özil'in bu hafta sonu İstanbul'da olacağını ancak herhangi bir aksilik yaşanması halinde ise en geç BB Erzurumspor maçının ardından şehre geleceğini ifade etti.

Mesut Özil Fenerbahçe için yola çıktı! - Sayfa 4

"Fenerbahçe, Mesut Özil'in kendisi ile zaten anlaşma sağlamıştı. Kulübü Arsenal ile de pürüzler giderildi diyebiliriz. Mesut Özil, ligin ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giyecek. Mesut Özil şu an Almanya'da ve İngiltere'ye geçecek. Biliyorsunuz İngiltere'de mutasyon geçiren virüs sebebiyle bazı problemler var. Ardından Türkiye'ye geçecek. Bu hafta sonu kritik. Cumartesi günü gelebilir. Bu hafta olmazsa BB Erzurumspor maçının ardından Türkiye'ye gelecek ve sarı lacivertli takımla artık prosedürleri tamamlayacak. Resmi imzayı atarak formayı giyecek. Resmi açıklamadan önceki noktayız, artık resmi açıklamayı bekliyoruz."