Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var!

Fenerbahçe'nin Konyaspor beraberliği sonrası şampiyonluk artık neredeyse mucizelere kaldı. Maç öncesi lider Galatasaray ile olan 7 puanlık fark 8 oldu. Ancak maçın önüne geçen bir tartışma kameralara yansıdı. Takımın komutan lakaplı futbolcusu Mert Hakan Yandaş ile Edin Dzeko arasında yaşanan kavga sosyal medyaya damga vurdu.

Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var! - Sayfa 1

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda en büyük yarayı Konya'da aldı. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Tümosan Konyaspor ile deplasman karşılaşan sarı lacivertliler çok önemli puan kaynı yaşadı.
 

Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var! - Sayfa 2

Lider Galatasaray ile olan 7 puanlık fark ile sahaya çıkan Fenerbahçe, Konyaspor maçında aldığı beraberlik sonrası farkı 8'e çıkardı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde son 3 haftaya girilirken büyük bir yara aldı. Matematiksel olarak şampiyonluk devam ediyor ancak iş artık mucizelere kaldı.

 

Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var! - Sayfa 3

MERT HAKAN DZEKO'YA ATARLANDI!

Konyaspor maçının 31. dakikasında yaşanan tartışma maça damga vurdu. Mert Hakan Yandaş ile Edin Dzeko arasında yaşanan kavga kameralara yansıdı.

 
 

 

Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var! - Sayfa 4

Birbirlerine taktik verdiği düşünülen ikili arasında uzun süre el kol hareketi oldu. Ancak yaşananların taktikten çok bir tartışma ve kavga olduğu görüldü.