Ergin Ataman'dan Galatasaray için başkanlık açıklaması! "Son genel kurullar beni korkuttu..."

A Milli Basketbol Takımı ve Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman; Avrupa Şampiyonası hedefleri, Anadolu Efes'te yakaladığı başarı ve Galatasaray'da başkanlık hayaline ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ergin Ataman'dan Galatasaray için başkanlık açıklaması! "Son genel kurullar beni korkuttu..."

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Vole'ye verdiği röportajda Galatasaray hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ergin Ataman'ın yaptığı açıklamalar:

Keyiflerimiz gayet iyi, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarımız yoğun şekilde devam ediyor. Dünya Kupası eleme maçları da olacak. 3 hafta boyunca yoğun bir milli takım dönemi olacak. 10-12 maç yapacağız.  Büyük Britanya maçlarında bazı oyuncularımızı kullanmadık. O süreç bizim için iyi geçti. Kazasız bir şekilde, net galibiyet ile geçtik. Elimizde iyi bir kadro var ve bu kadronun oynayacağı basketbolun temelini attık.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER