Kontrolden çıkan 2 TIR köprüden bağlantı yoluna düştü

Eskişehir'de 2 TIR'ın köprü bariyerlerini aşıp, bağlantı yoluna düştüğü kazada 2 şoför ağır yaralandı. TIR'lardaki şeker pancarı ile buzdolapları yola düşerken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kontrolden çıkan 2 TIR köprüden bağlantı yoluna düştü

Kaza, sabah saatlerinde Eskişehir-Bursa kara yolu 11'inci kilometredeki Çukurhisar köprülü kavşağında meydana geldi. Süleyman Kurt (32) idaresindeki 63 ACG 488 plakalı TIR ile Ramazan Sarıçam'ın (62) kullandığı 26 UA 913 plakalı TIR, yağışlı hava nedeniyle kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan 2 TIR köprüden bağlantı yoluna düştü - Resim : 1

Köprü bariyerlerini aşan 2 TIR, arka arkaya bağlantı yoluna düşerek devrildi. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. Kazada yaralanan Kurt, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Sarıçam ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kontrolden çıkan 2 TIR köprüden bağlantı yoluna düştü - Resim : 2

TIR'lardaki şeker pancarı ile buzdolapları yola düştü, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER