Labirent: Ölümcül Kaçış filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Orjinal adı The Maze Runner olan Labirent: Ölümcül Kaçış filmi bu akşam bir kez daha TV'de olacak. Bilimkurgu türündeki film James Dashner'ın 2009'da yayımlanan aynı adlı romanından uyarlandı. 2014 yılında ilk kez gösterime giren filmin 2. Labiren: Alev Deneyleri 2015'te ekrana gelmiştir. Peki Labirent: Ölümcül Kaçış oyuncuları kimlerdir? Filmin konusu nedir?

F5HABER F5HABER
Labirent: Ölümcül Kaçış filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Labirent: Ölümcül Kaçış TV'de ekrana geliyor. Başrollerinde Dylan O'Brien, Aml Ameen, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter ve Ki Hong Lee yer alan filmin yönetmenliğini Wes Ball üstlenmiştir. Aksiyon ve gerilim ögelerini içinde barındıran bir bilimkurgu filmi olan Labirent: Ölümcül Kaçış filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Labirent: Ölümcül Kaçış filmi konusu ne, oyuncuları kimler? - Resim : 1

LABİRENT: ÖLÜMCÜL KAÇIŞ FİLMİNİN KONUSU

Kayran, büyük ve etrafı taş duvarlarla çevrili bir alandır. Thomas, Kayran'a bırakıldığında diğer erkek çocuklar gibi adı dışında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Kayran'daki Thomas dışında herkes oradan çıkmanın imkânsız olduğunu düşünmektedir. Thomas çıkış yolunu bulabileceğini düşünmekte; fakat bunun için zihninin derinlerindeki sırları çözmesi gerekmektedir.

Labirent: Ölümcül Kaçış filmi konusu ne, oyuncuları kimler? - Resim : 2

LABİRENT: ÖLÜMCÜL KAÇIŞ OYUNCULARI

Dylan O'Brien - Thomas
Kaya Scodelario - Teresa
Thomas Brodie-Sangster - Newt
Will Poulter - Gally
Ki Hong Lee - Minho
Aml Ameen - Alby
Blake Cooper - Chuck
Dexter Darden - Frypan
Chris Sheffield - Ben
Jacob Latimore - Jeff
Alexander Flores - Winston
Randall D. Cunningham - Clint
Joe Adler - Zart
Patricia Clarkson - Ava Paige

SONRAKİ HABER