Küçükkaya-İmamoğlu görüşmesinden yeni görüntüler

Ortak yayın öncesinde moderatör İsmail Küçükkaya'nın soruları İmamoğlu'na verdiğine yönelik iddialar bazı gazete ve televizyonlarda geniş şekilde ele alınıyor. Küçükkaya'nın İmamoğlu ile görüştüğü iddiasının ardından yayınlanan güvenlik kamerası görüntüleri de tartışmaya yeni bir boyut kattı. Sabah-A Haber o buluşmaya ait yeni görüntüler yayınladı.

F5HABER F5HABER
Küçükkaya-İmamoğlu görüşmesinden yeni görüntüler

Ortak yayın öncesi Ekrem İmamoğlu ile tartışmanın moderatörü İsmail Küçükkaya'nın İstanbul Taksim'de The Marmara otelinde bir araya geldiği ortaya çıkmıştı.İlk görüntülerde Küçükkaya'nın otele girişi yer alırken; yeni görüntülerde İmamoğlu ile görüştüğü odaya girişi, asansör kayıtları ve otelden ayrılırken ki anlar var. 

Sabah gazetesinde bugün manşetten yayınlanan habere göre Küçükkaya-İmamoğlu arasında 13 Haziran günü saat 13.09’da başlayan görüşmenin 13.55’te sona erdiği, önce Küçükkaya’nın 46 dakika kaldığı odadan ayrıldığı belirtiliyor.

KAMERA KAYITLARINA GÖRE GÖRÜŞME SAATLERİ

Sabah-A Haber'in yayınladığı videoaya göre 13 Haziran Perşembe günü CHP adayının bir konferans verdiği Taksim'deki otele moderatör İsmail Küçükkaya geldi.

-Küçükkaya saat 12.13'te lobiden giriş yaparak, asansörle 17. kata çıktı.

-Saat 12.14'te de bu katta, İmamoğlu'nun kullandığı odaya giriş yaptı.

-İmamoğlu ise saat 13.09'da Küçükkaya'nın kendisini beklediği odaya geldi.

-Küçükkaya odadan saat 13.55'te ayrıldı.

Küçükkaya-İmamoğlu görüşmesinden yeni görüntüler - Resim : 1

Sabah gazetesinin bugünkü manşeti

GÖRÜŞMEYİ DOĞRULAMIŞTI

Dün akşam Küçükkaya, İmamoğlu ile oteldeki odada 3-4 dakika görüştüğünü, Yıldırım’la ise telefonla konuştuğunu söylemiş, İmamoğlu ise dün akşam TRT Haber’de katıldığı programda danışmanlarının da olduğu odada toplam görüşmenin 15-20 dakika sürdüğünü, kendisinin ise Küçükkaya ile 2-3 dakika konuştuğunu söylemişti. 

Küçükkaya, görüşmenin İmamoğlu'nun yoğun programı nedeniyle, basın toplantısı düzenlediği Taksim'deki The Marmara'da gerçekleştiğini anlatmıştı.

SONRAKİ HABER