İyilik 13. Son bölüm full izle! FOX TV İZLE! İyilik 14. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İyilik dizisi 13. Son bölümü ile FOX TV’de ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Damla, Neslihan'a yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı. Kendince intikam alan Damla onu bıçaklayanın Neslihan olduğunu söyledi. İyilik 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haberimizden dizi biter bitmez İyilik 13. bölümü kesintisiz olarak izleyebilirsiniz… 7 Ekim 2022 FOX TV izleme linki…

F5HABER F5HABER
İyilik 13. Son bölüm full izle! FOX TV İZLE! İyilik 14. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV yayınında bu akşam İyilik dizisi var. İyilik 13. son bölümü ile ekrana geldi. İyilik yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde Damla uyanıyor ve Neslihan'ı suçluyor. Murat anında Neslihan'a sırt çeviriyor. Murat yurt dışına kaçma planı yaparken Damla onu gafil avlar. Peki İyilik 13. bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte İyilik 13. son bölüm izleme sayfası…

İYİLİK SON BÖLÜM İZLE

İYİLİK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Neslihan, Atilla’dan Damla’yı havuzda boğmaya çalıştığı görüntülerin de polise verildiği bilgisini alır. Neslihan ve Şahika artık görgü tanığının da havuz görüntülerini polise verenin de Murat olduğundan emindirler. Murat Damla’nın uyanıp beni bıçaklayan kişi Murat demesinden korkup hastaneye gider. Neslihan onu takip eder. Neslihan ertesi gün karakola giderek Atilla’ya Damla’yı öldürmeye kalkanın Murat olduğunu ve suçu kendi üstüne yıkmaya çalıştığını söyler ama kanıtı olmadığı için bunu ispat edemez.

İyilik 13. Son bölüm full izle! FOX TV İZLE! İyilik 14. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

Bu sırada Damla uyanır. Atilla Damla’ya onu kimin bıçakladığını sorar ama Damla Murat’tan intikamını kendi alacağı için Murat’ı ele vermez. Hafızasını kaybetmiş numarası yapar. Bu durumu fırsat bilen Murat sanki Damla’yla hiç ayrılmamışlar ve büyük bir aşk yaşıyorlarmış gibi aslında her şeyi hatırlayan Damla’yı kandırmaya çalışır. Sonrasında Neslihan ve Murat arasında büyük bir yüzleşme yaşanır.

Murat, İtalya’dan gelen parayı alıp yurt dışına kaçma planları yapmaktadır. Paraları da yanında götürdüğünü zanneden Murat Damla’nın valizlerdeki paraları aldığından bihaberdir. Murat tekneyle yeni bir hayata doğru yola çıkmaktadır.

SONRAKİ HABER