Hıncal Uluç: "Seni tezgaha getiriyorlar, İmamoğlu dostum.."

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin sembollerinden biri olan simitçi tezgahları İBB Zabıta ekipleri tarafından kaldırılıyor. ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganı ile yola çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, "'Her şey güzel olacak' dedin, her şey bitti de, simitçi ve kestaneci mi kaldı, dostum?" diye sordu. Uluç sözlerinin devamında "Tezgâhları kaldıranlar, seni tezgaha getiriyorlar, İmamoğlu dostum.." yorumunda bulundu.

F5HABER F5HABER
Hıncal Uluç: "Seni tezgaha getiriyorlar, İmamoğlu dostum.."

Tarihi Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde bulunan İstanbul'un sembolü niteliğindeki simitçi tezgahları kaldırıldı.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstiklal Caddesi'ndeki simitçi ve kestanecileri yasaklama kararını değerlendirdiği yazısında, "'Her şey güzel olacak' dedin.. Her şey bitti de, simitçi ve kestaneci mi kaldı, dostum?." ifadelerini kullandı.

Tezgahları kaldıranların, Ekrem İmamoğlu'nu tezgaha getirdiğini savunan Uluç, "Gaza geldin, sormadan etmeden, cart diye Adalar'ın güzelliği, süsü faytonları yok ettin.. Çekirdek çıtlamayı yasakladın.. Şimdi sıra kalan güzelliklerimizde mi?." diye yazdı.

SONRAKİ HABER