Didem Arslan'dan Ahmet Hakan'a yanıt: Bir sakıncası mı var?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, isim vermeden Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz'ı eleştirmişti. Didem Arslan Yılmaz'dan da aynı sertlikte yanıt geldi. Ancak yaşanan tartışma "geçmişten kalan" bir hesaplaşmayı da gözler önüne serdi.

F5HABER F5HABER
Didem Arslan'dan Ahmet Hakan'a yanıt: Bir sakıncası mı var?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın katılmaları beklenen televizyon yayını iki sunucu arasında polemik başlattı. Yılmaz, iki ayrı tweet atarak Ahmet Hakan’a “Bu yayını çok istiyorum… BİR SAKINCASI MI VAR?” diye sordu; isim vermemekle birlikte, bir de ‘bir sunucuyu kovdurmaya çalışma’ iddiasını ortaya attı.

NE OLMUŞTU?

İmamoğlu ile Yıldırım’ı ortak yayına çıkarmak istediğini geçen hafta da vurgulamış olan Yılmaz, bu hafta başında İmamoğlu’nu ağırladığı yayınında aynı öneriyi gündeme getirmiş ve Ahmet Hakan’a gönderme yaparak “O mahalleden bu mahalleye gitmeyen, tarafsız bir moderatör istemez misiniz?” demişti.

Kendisinin İmamoğlu’nu CNN Türk’te ağırladığı programdaki tavrı ile sosyal medyadan tepki çeken Ahmet Hakan ise bugünkü köşesinde Didem Arslan Yılmaz’a hitaben “Al sen yap bacım!” başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

“Rakip televizyon kanalında bir ‘sunucu’ var” diyen Ahmet Hakan, Yılmaz için “Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun yapacakları tartışmanın kendi programında gerçekleşmesi için… Resmen ve alenen… Ayılıyor, bayılıyor, ölüyor, bitiyor” demiş, “Öyle delice istiyor ki bunu… Ekrem Bey’e ayrı yalvarıyor, Binali Bey’e ayrı yalvarıyor” ifadelerini kullanmıştı.

SONRAKİ HABER