Alparslan: Büyük Selçuklu 43. son bölüm full izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölümü ile bu akşam TRT1’de ekrana geldi. Son bölümde; Alparslan düşmanlarına karşı yeni bir savaşa giriyor. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 43. son bölüm full izleme linki…

F5HABER F5HABER
Alparslan: Büyük Selçuklu 43. son bölüm full izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Alparslan: Büyük Selçuklu 43. bölümünü yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Alparslan: Büyük Selçuklu son bölümde; Alparslan Kutalmış Bey ile restleşiyor. Seferiye Hatun gücünü gösteriyor. Haberimizden dizi biter bitmez Alparslan: Büyük Selçuklu son bölümünü izleyebilirsiniz.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM İZLE

42. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yınal, Sultan Tuğrul tarafından boğularak öldürüldü ve Selçuklu mülkünde bir hikaye sona erdi. Alparslan asi melikin isyanını bastırarak vazifesinde muvaffak oldu ve Selçuklu’yu büyük bir iç kavgadan kurtardı. 

Alparslan: Büyük Selçuklu 43. son bölüm full izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

Besasiri savaş meydanından kaçmış, Alpagutlar peşine düşmüştü. Alparslan, Besasiri’nin canını alabilecek mi, yoksa Besasiri’nin yeni tertipleriyle mi uğraşacak? Seferiye, Melikşah’ı dünyaya getirmiş ve Alparslan’a bir oğul vermişti. Zeren’in kötü emellerinde ileri gidip Melikşah’ı da hedef tahtasına koyacak mı? Seferiye, farkında olmadığı yanı başındaki tehlikeye karşı Melikşah’ı koruyabilecek mi? 

SONRAKİ HABER