Ali Babacan Fatih Altaylı'yı hayal kırıklığına uğrattı "Beklentiler dağ idi. Fare bile doğurmadı!"

Fatih Altaylı'nın gündeminde bugün Ali Babacan'ın Karar gazetesine yaptığı açıklamalar vardı. Altaylı röportaj için "Okudum, içerik büyük bir boşluk...Beklentiler dağ idi. Fare bile doğurmadı!" ifadesini kullandı.

F5HABER F5HABER
Ali Babacan Fatih Altaylı'yı hayal kırıklığına uğrattı "Beklentiler dağ idi. Fare bile doğurmadı!"

Ali Babacan, yeni parti kuracağına dair iddiaları Karar Gazetesi’ne değerlendirdi. Babacan, 2020 gelmeden “ortaya çıkmayı düşündüklerini” söyleyerek “Biz bölen olmak için değil birleştiren olmak için yola çıktık. Korku siyaseti değil ümit siyaseti yapacağız” dedi.

"BEKLENTİLER DAĞ İDİ FARE BİLE DOĞURMADI"

Bugün köşesinden Babacan'ın Karar röportajını değerlendiren Fatih Altaylı, "İçerik büyük bir boşluk.Okudum okudum, niye AK Parti’yle olmazı anlamadım. Niye kızdıklarını, neyi eksik gördüklerini çözemedim. Söylememişler.
Ürkek, korkak bir tavır. Akılda kalacak, motto alacak tek kelime bulamadım. Boşluğa atılmış bir adım gibi oldu bu ilk hareket. Beklentiler dağ idi. Fare bile doğurmadı!" yorumunda bulundu. 

"DAKİKA 1 HATA 1"

"Niye Karar demeyeceğim ama niye sadece Karar? Çağır farklı gazetelerden, farklı fikirlerden isimler. Onlara konuş." diyen Altaylı "Ben 15’i demiştim, Babacan biraz daha öne çekti kamuoyu önüne çıkmayı. Dün Karar gazetesi yazarlarına konuştu. Dakika 1, hata 1." ifadelerini kullandı. 

SONRAKİ HABER