Ahmet Hakan: Bana yakışmaz İsmail Bey!

23 Haziran'a son iki gün kala medyada hala ortak yayın tartışılıyor. 17 yıl aradan sonra iki siyasi adayın karşı karşıya geldiği tarihi yayından önce İsmail Küçükkaya'nın Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü iddiası ve sonrasında ortaya çıkan görüntüler bugün Ahmet Hakan'ın da gündemindeydi. Hakan yazısında Küçükkaya ve İmamoğlu'na sert göndermelerde bulundu. 

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Bana yakışmaz İsmail Bey!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak yayının ardından, yayından 3 gün önce gerçekleşen görüşmenin ortaya çıkması tartışma yarattı.

Neredeyse bütün Türkiye'nin konuştuğu görüntülere ilişkin bugün de bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İsmail Küçükkaya'ya hitaben kendini  İmamoğlu'nun yerine koyarak sorular sordu. 

İşte Ahmet Hakan'ın "Ekrem İmamoğlu’nun İsmail’e söylemedikleri " başlıklı yazısından ilgili bölüm;

- Bak İsmail Bey! Ben adil ve hakkaniyetli bir adamım. “Kul hakkı” benim için çok önemlidir. Rakibim de olsa hiç kimsenin hakkının yenmesine gönlüm razı olmaz.

*

- Söyle bakalım: Sen benimle yaptığın bu görüşmenin aynısını rakibim Binali Yıldırım’la da yaptın mı? Yapmadıysan yapacak mısın?

*

- Bak İsmail Bey! Bu görüşmenin aynısını rakibimle de yapmazsan olmaz. Ben bunu kabullenemem... Benden bunu içime sindirmemi bekleme.

*

- Ayrıca ben çok şeffaf bir adamım. Gizlim saklım olmaz benim. Yaptığımız bu görüşmeyi tüm ayrıntılarıyla kamuoyuna açıklamalıyız. Hatta sen ayrı açıkla, benayrı açıklayayım.

*

- Başka türlüsü seni bilmem ama bana yakışmaz İsmail Bey!

SONRAKİ HABER