Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'sinden 19. yeni bölümde izleyenleri şok edecek karar

Masumlar Apartmanı dizisinin kilit ismi İnci ortalarda görünmeyince akıbeti merak konusu olmuştu. Dizi tutkunlarının dikkatini çeken bu durum ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı haberlerini de beraberinde getirmişti. Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtlayan Farah Zeynep Abdullah "Diziden ayrıldı diyorlar?" sorusuna "Kim diyor" cevabını vererek dedikodulara noktayı koydu. Dizinin 19. bölümünde İnci ortaya çıkıyor ama verdiği kararla herkesi şoke ediyor. 

Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'sinden 19. yeni bölümde izleyenleri şok edecek karar - Sayfa 1

TRT1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı, her hafta Salı akşamları izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın , tek bir karede dahi görünmemesi dikkat çekmişti. 

117
Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'sinden 19. yeni bölümde izleyenleri şok edecek karar - Sayfa 2

 Safiye’nin yaşadığı sinir krizi sırasında Han onu sakinleştirirken, evden asla gitmeyeceğini söylemesiyle İnci'nin sırra kadem basması bir oldu. 

217
Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'sinden 19. yeni bölümde izleyenleri şok edecek karar - Sayfa 3

MERAK KONUSU OLMUŞTU

Dizide, Han ile tartışan İnci sonrasında çekip gitmişti ve yayınlanan son bölümünde yer almamıştı. Dizinin merak edilen isminin akıbeti ise merak konusu olmuştu.

317
Masumlar Apartmanı dizisinin İnci'sinden 19. yeni bölümde izleyenleri şok edecek karar - Sayfa 4

İDDİALARI YALANLADI

Farah Zeynep Abdullah  Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu bir takipçisinden gelen "Diziden ayrıldı diyorlar?" sorusuna "Kim diyor" cevabını verdi. Abdullah, böylelikle hakkında çıkan ayrılık haberlerini de yalanlamış oldu.

417