MasterChef'te gergin anlar! Düelloyu kazanan takım belli oldu

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde yarışmacılar kaptanlık için mutfağa girdi. Mavi takıma kaptan olan Barbaros karşı takımın kaptanlığına Serhat'ı getirdi. Kaptanlık yarışı ardından MasterChef yarışmacıları düello oyunuyla karşı karşıya geldi. Peki, MasterChef'te dün kim kazandı? İşte, MasterChef son bölümün özeti.

MasterChef'te gergin anlar! Düelloyu kazanan takım belli oldu - Sayfa 1

MasterChef düelloyu kazanan isim, son bölümde belli oldu. Yeni bir kaptanlık mücadelesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'nin 16 Kasım tarihli 101. bölümünde kırmızı ve mavi takım yeniden kuruldu. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği mantı yemeğini en iyi şekilde hazırlayan Barbaros mavi takıma kaptan olurken, kırmızı takımın kaptanlığına Serhat'ı getirdi. Kaptanlık oyunu öncesi dört yarışmacı arasında çıkan tartışma tansiyonu yükseltti. Gecenin sonunda oynanan MasterChef düello oyununda ise kazanan isim takımına avantaj kazandırdı. Peki, MasterChef'te düelloyu kim kazandı? İşte, 16 Kasım MasterChef yeni takımları ve son bölüm özeti.

MasterChef'te gergin anlar! Düelloyu kazanan takım belli oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar kaptanlık için karşı karşıya geldi. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılara 45 dakika süre verdi. Sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı.

MasterChef'te gergin anlar! Düelloyu kazanan takım belli oldu - Sayfa 3

İlk turda Emir, Sefa, Uğur ve Barbaros finale kalan isimlerden oldu. 4 yarışmacının yemeklerinin tadına bakan şefler kaptanlığı kazanan ismin Barbaros olduğunu açıkladı. Mavi takım kaptanı olan Barbaros kırmızı takımın kaptanlığına Serhat'ı getirdi.

MasterChef'te gergin anlar! Düelloyu kazanan takım belli oldu - Sayfa 4

MASTERCHEF TAKIMLAR YENİDEN KURULDU
MasterChef'te kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden yeniden kuruldu. Serhat ve Barbaros kırmızı ve mavi takıma güçlü buldukları isimleri seçti. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı olan Barbaros, Özgül, Emir, Sefa, Ebru'yu takımına seçti.

Kırmızı takım kaptanı olan Serhat, Ayyüce, Eray, Uğur'u takımına aldı.