Masterchef Türkiye'de kim elendi? Çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi!

Masterchef Türkiye'de 20 Eylül 2020 elemesinde kim elendi belli oldu. Çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi. İşte Masterchef'e veda eden yarışmacı.

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi! - Sayfa 1

TV8'de Masterchef Türkiye yarışmasında nefes kesen bir hafta geride kalırken, kim elendi sorusunun yanıtı bu gece ortaya çıktı. Masterchef elemesi iki etaplı olarak yapıldı. İlk etapta yaratıcılık alanında en iyi tabağı hazırlayan 3 isim potadan kurtuldu, kalan 3 kişiden biri ise hayallerine ve Masterchef'e veda etti.

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi! - Sayfa 2

Masterchef eleme adaylarının 2'si mavi takımdan 4'ü ise kırmızı takımdan çıkmıştı. İşte Masterchef 20 Eylül 2020 elemesinde yaşananlar ve elenen isim:

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi! - Sayfa 3

Masterchef'te potadan kurtulan 3 isim :  Masterchef'te 20 Eylül 2020 eleme gecesinde potada olan isimler şunlardı:
Serhat, Özgül, Sefa, Selin, Tanya ve Berker
İlk eleme etabında yarışmacılardan peynirin önde olduğu yaratıcı bir tabak istendi. Bu yarışta potadan ilk çıkın Serhat oldu. Onu Sefa ve Özgül takip etti. 

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi! - Sayfa 4

İlk oyunda potadan çıkamayan Tanya, Berker ve Selin ikinci elemeye çıktı. Bu kez Somer şefin hazırladığı ahtapot salatasını yapmaları istendi. Yarışmacılara 1 saat süre verildi. Hayli teknik olan yemeği hazırlayan yarışmacılar çok terledi. Jürinin önüne geldiklerinde 2 kötü bir iyi tabak vardı. O tabağı yapan isim de Berker oldu ve elenmekten kurtuldu.