Uçaktaki ayak kokusu Ezgi Mola ve Merve Dizdarı çıldırttı

Masumlar Apartmanı dizisinin muhteşem ikilisi Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın sosyal medya paylaşımı olay oldu. Uçak yolculuğu yapan iki arkadaş arkalarındaki adamın ayak kokusundan rahatsız olunca o anları Instagram hesabından paylaştı. Detaylar haberimizde...

F5HABER F5HABER
Uçaktaki ayak kokusu Ezgi Mola ve Merve Dizdarı çıldırttı

Masumlar Apartmanı dizisiyle dostlukları iyice pekişen Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın arasından su sızmıyor. Sürekli birlikte vakit geçiren iki ünlü isim en son birlikte uçak yolculuğu yaptı. 

Başlarına gelen bir olayı sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan oyuncular kısa sürede viral oldu. 

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta yaşadıkları zor anları sosyal medyadan paylaştı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusundan ötürü sıkıntı yaşan ikili o anları Instagram'dan paylaştı.

"MAHVOLDUK"
"Uçakta bir ayak kokusu var offf! Mahvolduk. Yarım saattir kapı açık gitsek olur mu diye rica ediyoruz. Böyle ayak kokusu olamaz ya... Ciddi anlamda aşırı kokuyor." diyen ikili yaşadığı zorluğu ti'ye aldı.

Mola, "Çok zor değil be her gün kalkacaksın yıkanacaksın ya da her akşam pijamanı giymeden yıkanacaksın. Allah'ın Cezası" sözleriyle tepki gösterdi. 

UÇAĞA SPREY SIKTI
Paylaşımlarına devam eden ikiliden Ezgi Mola, koku giderici sprey sıktığı anları paylaştı. Konu hakkında konuşan Merve Dizdar da, 'Çocuklar ayağı kokan tam arkamızda. Çok acı bir şey...' diyerek kokuya isyan etti.

SONRAKİ HABER