Merve Boluğur ile Hakan Sabancı birlikte mi?

Murat Dalkılıç ile evliliğini bitirdikten sonra adı bir çok kişi ile anılan Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncu, iddiaya göre Hakan Sabancı ile önceki gece Bodrum'da eğlendi.

F5HABER F5HABER
Merve Boluğur ile Hakan Sabancı birlikte mi?

Murat Dalkılıç'la 2 yıllık evliliğini Eylül 2017'de bitiren Merve Boluğur, aşkta gaza bastı. Geçtiğimiz aylarda Sabancı Ailesi'nin genç temsilcisi Faruk Sabancı ile yakınlaştığı öne sürülen güzel oyuncu, iddiaya göre ünlü DJ'in kuzeni Hakan Sabancı ile önceki gece Bodrum'daki Zuma adlı mekandaydı.

Samimi şekilde dans eden ikili, eğlenceye Sabancı'nın lüks teknesinde devam etti. Şu sıralar Bodrum'da olan ve çapkın işadamının teknesinde keyif sürdüğü öğrenilen oyuncunun son günlerdeki neşesi, Hakan Sabancı'yla ilişkisine yoruldu.

Merve Boluğur ile Hakan Sabancı birlikte mi? - Resim : 1

İDDİALARI GÜÇLENDİREN DETAY

Merve Boluğur'un Instagram'ın hikaye bölümünde paylaştığı fotoğraf aşk iddialarını güçlendirdi. Boluğur'un üzerinde Hakan Sabancı'ya ait tişört ile verdiği poz dikkatli gözlerden kaçmadı.

Murat Dalkılıç'la olan evliliği Eylül 2017'de biten Merve Boluğur hızla kilo vermesi ve sağlıksız bir görünüme kavuşmasıyla hayranlarını çok korkutmuştu. Kendisine ait ruj markasıyla iş hayatına atılan genç oyuncu, yeni bir aşk yaşayıp yaşamayacağı sorulduğunda 'Önce işim' demişti.

SONRAKİ HABER