İbrahim Tatlıses'i yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Ağustos ayında Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen 70 yaşındaki türkücü İbrahim Tatlıses aldığı acı haberle yıkıldı. Tatlıses'in Hollanda'da yaşayan amcasının oğlu Halil Tatlı hayatını kaybetti. Usta sanatçı acı haberi sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

F5HABER F5HABER
İbrahim Tatlıses'i yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Ağustos ayında Bodrum'da geçirdiği kazadan ayaklarındaki kırıklarla kurtulan İbrahim Tatlıses, önceki gün aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü türkücü Instagram hesabından amcasının oğlunun vefat haberini paylaştı. Tatlıses, amcasının oğlu Halil Tatlı'nın fotoğrafına duygusal bir not düştü. Halil Tatlı'nın cenazesinin Türkiye'ye getirileceği ve salı günü defnedileceği öğrenildi.

İbrahim Tatlıses'i yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 1

AMCASININ OĞLU VEFAT ETTİ

Halil Tatlı'nin bir karesini yayınlayan Tatlıses, altına şu duygusal notu düştü:

"Sevgili amcam oğlu Halil Tatlı, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailemizin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Gözümün nuru Halil’im, mekanın cennet olsun. İyi bir aile reisiydin Halil’im!"

İbrahim Tatlıses’in Adalet Sara'dan dünyaya gelen küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı da amcasıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Tatlıses, paylaşımında "Kıymetli büyüğümüz Halil Tatlı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailemizin başı sağ olsun. Üzüntümü tarif edemem. Kendime ve akrabalarıma sabır diliyorum. Rabbim senin mekanını cennet eylesin inşallah amin." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER