Macaristan mağlubiyeti sonrası olay oldu!

A Milli Takımımız, Macaristan'a 2-0 mağlup olarak grubu son sırada bitirdi ve UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi'ne düştü. Maçın ardından olay oldu...

Macaristan mağlubiyeti sonrası olay oldu! - Sayfa 1

KÜME DÜŞTÜK! 
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Macaristan ile kozlarını paylaştı. Milliler, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi'ne düştü.

119
Macaristan mağlubiyeti sonrası olay oldu! - Sayfa 2

MACARİSTAN YÜKSELDİ 
Puskas Arena'da 57. dakikada David Siger ve 90+5. dakikada Varga'nın attığı gollerle ay yıldızlı ekibimizi 2-0 mağlup eden ve bu skorla 3 puanı alarak grubu 11 puanla zirvede tamamlayan Macaristan ise A Ligi'ne yükseldi.

219
Macaristan mağlubiyeti sonrası olay oldu! - Sayfa 3

2022 DÜNYA KUPASI PLAY-OFF'U İÇİN FIRSAT TEPTİK 
A Milli Takımımız, Sırbistan'ın Rusya'yı 5-0 mağlup etmesi sebebiyle kazanması halinde A Ligi'ne yükseleceği mücadeleyi kaybederek 6 puanla son sırada kaldı ve 2022 Dünya Kupası play-off hakkı için tarihi bir fırsat tepti.

319
Macaristan mağlubiyeti sonrası olay oldu! - Sayfa 4

İKİLİ AVERAJLA SIRBİSTAN YÜKSELDİ 
Gruptaki diğer müsabakada ise Sırbistan, sahasında Rusya'yı 5-0 gibi farklı skorla devirdi. Puan ve ikili averajları eşit olan Sırbistan ile Türkiye arasındaki sıralamayı, deplasmanda atılan goller belirledi. Sırbistan, Türkiye'ye deplasmanda attığı 2 golün avantajıyla grubu 3. sırada bitirdi.

419