Lucescu Fatih Terim'i hedef aldı! Terim bu sözlere çok kızacak... 'Süper Kupa' hakkında da konuştu

Son olarak Ukrayna'nın en önemli takımı Dinamo Kiev'den istifa ettikten sonra şu anda takım çalıştırmayan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu,  spor medyasında çeşitli transfer dedikoduları olduğunu belirterek, sezon ortasında takım çalıştırmaya sıcak bakmadığını belirtti.

Lucescu Fatih Terim'i hedef aldı! Terim bu sözlere çok kızacak... 'Süper Kupa' hakkında da konuştu - Sayfa 1

Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev'deki görevinden Kasım 2023'te istifa ettikten sonra başka bir takımla anlaşmayan Lucescu, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, son günlerde hakkında spor medyasında çeşitli transfer dedikoduları olduğunu belirterek, sezon ortasında takım çalıştırmaya sıcak bakmadığını belirtti.

114
Lucescu Fatih Terim'i hedef aldı! Terim bu sözlere çok kızacak... 'Süper Kupa' hakkında da konuştu - Sayfa 2

İlk kez ailesi ve dostlarına bu kadar geniş bir vakit ayırdığını ifade eden 78 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Şu an Bükreş'te ailemin yanında keyifli zaman geçiriyorum, torunlarımı seviyorum. Bazı kulüplerin benimle teması oluyor. Tercihim sezon başında, haziranda bir kulüple anlaşmak. Sezon ortasında göreve gelmeye pek sıcak bakmıyorum." diye konuştu.

214
Lucescu Fatih Terim'i hedef aldı! Terim bu sözlere çok kızacak... 'Süper Kupa' hakkında da konuştu - Sayfa 3

Lucescu, mental açıdan da şu an teknik direktörlüğe pek hazır hissetmediğini kaydederek, "Ukrayna'da son sezon çok sıkıntılı geçti. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesi, futbolu da olumsuz etkiledi.

314
Lucescu Fatih Terim'i hedef aldı! Terim bu sözlere çok kızacak... 'Süper Kupa' hakkında da konuştu - Sayfa 4

Bu süreçte psikolojik olarak da yara aldık. Futboldan kopmuş değilim ancak biraz daha kafamı dinlemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

414