Livakovic sezon bitmeden Fenerbahçe'yi sildi! "Türkiye'ye gidemezsin"

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Livakovic endişesi yaşanıyor. Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasında takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Hırvat file bekçisi milli maçlar için ülkesine gitti. Ailesinden de geri dönmemesi konusunda baskı gören Livakovic'in son durumu merak konusu oldu. İşte detaylar...

Livakovic sezon bitmeden Fenerbahçe'yi sildi! "Türkiye'ye gidemezsin" - Sayfa 1

Fenerbahçe Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic milli ara için gittiği Hırvatistan'dan geri dönmeyebilir.
 

Livakovic sezon bitmeden Fenerbahçe'yi sildi! "Türkiye'ye gidemezsin" - Sayfa 2

Trabzonspor maçında üzerine yabancı maddeler atılan, ikinci yarıda sakatlık için tedavi gördüğü sırada tribünden gelen bir cismin isabet etmesi sonucu çenesi kanayan ve maçtan sonra soyunma odasına giderken bir taraftarın yumruklu saldırısına hedef olan Hırvat kaleci, hayatının şokunu yaşamıştı.
 

Livakovic sezon bitmeden Fenerbahçe'yi sildi! "Türkiye'ye gidemezsin" - Sayfa 3

29 yaşındaki file bekçisi olaylar sonrası, "Benim için Türkiye bitti. Burada daha fazla kalamam. Ayrılmak istiyorum" demişti.
Fotomaç'ta yer alan habere göre; Türkiye'nin haberine göre; Milli maçlar için ülkesine giden Hırvat eldivene ailesinden bir daha Türkiye'ye dönmemesi konusunda baskı var.
 

Livakovic sezon bitmeden Fenerbahçe'yi sildi! "Türkiye'ye gidemezsin" - Sayfa 4

Sarı lacivertli yönetim ve teknik ekip ise futbolcuyla temas halinde. Fenerbahçe taraftarı olumsuzluklara rağmen sabırlı bir duruş sergileyen başarılı eldivenin takımda kalmasını istiyor ve oyuncuya mesajlar gönderiyor.