Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacak

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho’nun emrine yıldızlarla dolu bir kadro vermek için çalışmalar başladı. Kadıköy’e yıldız yağacak. Dünyaca ünlü isimlerle anılan Sarı-Lacivertliler, transferde de çok ses getirecek gibi görünüyor. Lewandowski, Joao Felix, Ndidi büyük transfer bombası patladı. İşte detaylar...

Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacak - Sayfa 1

Sarı Lacivertliler’de önce Jose Mourinho rüzgarı yaşandı, şimdi gözler genel kurula çevrildi. Bugün ve yarınki kongrenin sonunda yeni başkan belli olacak. Ardında Kadıköy’e yıldız yağmuru başlayacak.

Portekizli teknik adama imzayı Ali Koç attırdı ama Aziz Yıldırım da seçilmesi halinde Mourinho ile çalışacağını açıkladı.
 

112
Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacak - Sayfa 2

Her iki başkan adayı da eldeki kadroyu koruyup, dünyaca ünlü çalıştırıcının talepleri doğrultusunda yıldız isimlere imza attırmaya kararlı.
 

212
Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacak - Sayfa 3

Mourinho sonrası Fenerbahçe, transfer piyasasının gözdesi haline geldi. Avrupa’nın dört bir yanından Sarı-Lacivertliler ile ilgili flaş iddialar ortaya atılıyor.
 

312
Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacak - Sayfa 4

Barcelona’nın golcüsü Robert Lewandowski’nin ismi gündeme bomba gibi düşmüştü. Mourinho’nun vatandaşları Gonçalo Ramos ve Joao Felix, taraftarı heyecanlandıran diğer isimler oldu.
 

412