Kuruluş Osman yeni sezona kayıpla başladı

Kuruluş Osman, bu akşam 3. sezonunun ilk bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Dizi kadrosuna 4 yeni ismi daha kattı. ATV’de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran sevilen diziye yeni katılan oyuncuların yanısıra bir de veda yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizi yayınlanırken ayrılık haberini duyuran usta oyuncu duygusal bir paylaşım yaptı. İşte Kuruluş Osman'da yaşanan son gelişmeler.

Kuruluş Osman yeni sezona kayıpla başladı - Sayfa 1

Kuruluş Osman 65. Bölümüyle nefes kesti

 Kuruluş Osman yine çarşamba akşamlarını alt üst etmeye geliyor. 3. sezonunun ilk bölümüyle sevenleriyle buluşan dizide bir çok sürpriz yaşandı.

122
Kuruluş Osman yeni sezona kayıpla başladı - Sayfa 2

Bu sezon uç bölgesinin kaderini belirleyecek bir savaşa tutuşmaya başlayacak olan Osman Bey yine zorlu bir mücadelenin içine giriyor.

222
Kuruluş Osman yeni sezona kayıpla başladı - Sayfa 3

Üçüncü sezonunun açılış bölümünde merakla beklenen Turgut Bey karakteri ilk kez seyirci karşısına çıktı. Performansıyla izleyicilerden tam not alan Rüzgar Aksoy Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterine hayat veriyordu.

322
Kuruluş Osman yeni sezona kayıpla başladı - Sayfa 4

Turgut Bey geldi gelmesine ama Osman Bey'e yep yeni düşmanlar da geldi. Osman Bey'in yeni düşmanları Harmankaya Tekfuru Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus ilk kez seyirci karşısına çıktı.

422