Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu... 12 gün sonra geliyor!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'nin hayranlarına müjdeli haberi vermişti. İşte Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili heyecanlandıran haberin detayları...

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu... 12 gün sonra geliyor! - Sayfa 1

Necati Şaşmaz, TRT Müzik'te katıldığı canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayarak; Kurtlar Vadisi'nin ocak ayında ekranlara geri döneceği haberini duyurmuştu. Oyuncu kadrosu da büyük bir merakla beklenen dizinin hangi kanalda izleyiciyle buluşacağı belli oldu. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu... 12 gün sonra geliyor! - Sayfa 2

Kurtlar Vadisi hayranları tarafından dört gözle beklenen proje için yeni bir iddia ortaya atıldı. Necati Şaşmaz, yayınlandığı dönemde reyting rekorlarını alt üst eden dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayarak müjdeli haberi duyurmuştu.

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu... 12 gün sonra geliyor! - Sayfa 3

Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal belli oldu... 12 gün sonra geliyor! - Sayfa 4

Şaşmaz'ın bu açıklamaları dizinin hayranlarında büyük bir heyecan yaratırken, dizide 'İskender Büyük' karakteriyle hafızalara kazınan Musa Uzunlar'ın dizide yer almayacağı haberi 'Kurtlar Vadisi' hayranlarını üzüntüye boğmuştu.