Kristina Noystka’nın sır ölümü: Elleri arkadan bağlıydı, kelepçeyi kim aldı?

Bodrum’daki evinde sandalye üzerinde elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde bulunan Ukraynalı Kristina Noystka’nın ölümündeki sır perdesi henüz aralanamadı. Genç kadının kapısının arkadan kilitli olması, vücudunda darp izi bulunmaması ölümü bir muammaya dönüştürdü

Kristina Noystka’nın sır ölümü: Elleri arkadan bağlıydı, kelepçeyi kim aldı? - Sayfa 1

 Polis hem intihar hem de cinayet ihtimali üzerinde duruyor.

Kristina Noystka’nın sır ölümü: Elleri arkadan bağlıydı, kelepçeyi kim aldı? - Sayfa 2

Evin kapısının arkadan kilitlenmesi ve bütün pencerelerin kapalı olması intihar şüphesini doğuruyor. Ancak Kristina’nın sandalyede oturur vaziyette ellerinin arkadan kelepçeli olması ve başındaki mavi çöp poşeti, ‘Bütün bunları kendi başına nasıl yaptı’ sorusuyla birlikte çok profesyonel bir cinayet şüphesini de gündeme getiriyor. Savcılık soruşturması her iki ihtimale de odaklanmış durumda.
 

Kristina Noystka’nın sır ölümü: Elleri arkadan bağlıydı, kelepçeyi kim aldı? - Sayfa 3

KELEPÇEYİ KİM SİPARİŞ ETTİ?

Hürriyet’ten Musa Kesler'in ulaştığı detaylara göre, Kristina’nın cesedinin yanında kollarındaki kelepçenin kutusu bulundu. Kelepçenin anahtarı da kutunun içindeydi. Polis ilk olarak kelepçeyi kimin sipariş ettiğini tespit etmeye çalışıyor.
 
 
 

Kristina Noystka’nın sır ölümü: Elleri arkadan bağlıydı, kelepçeyi kim aldı? - Sayfa 4

Öte yandan evdeki bütün parmak izleri de toplandı. Kapının arkadan kilitli olmasının yanı sıra pencerelerin hem kapalı hem de dışarıdan demir parmaklıklı olması da olayın gizemini arttırıyor. İlk belirlemelere göre Kristina’nın vücudunda herhangi bir darp veya cebir izine rastlanmadı. Kesin ölüm sebebi için detaylı otopsi raporu bekleniyor.