Kızılcık Şerbeti için kimse onu ikna edemedi; Sebebi bakın neymiş

Kızılcık Şerbeti 29. Bölüm sezon finali yankıları devam ederken ve daha yeni sezon planlaması bile yapılmamışken bir detay uzun süre konuşulacak gibi duruyor. İşte seyirciyi oldukça heyecanlandıran haberin detayları…

Kızılcık Şerbeti için kimse onu ikna edemedi; Sebebi bakın neymiş - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun en beğenilen dizilerinden birisi oldu ve geniş bir hayran kitlesinden destek buldu. Yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını da kendisine çeken proje, birçok önemli oyuncuyu da bir araya getirdi.

111
Kızılcık Şerbeti için kimse onu ikna edemedi; Sebebi bakın neymiş - Sayfa 2

29. bölümü ile birlikte sezon finali yapan ve ikinci sezonda da güçlü bir hikaye ile yeniden iyi reytingler almaya aday gözüken Kızılcık Şerbeti dizisi, 5 yıldır iyi bir proje bekleyen usta bir oyuncuyu ikna etmeye yetmemiş.

211
Kızılcık Şerbeti için kimse onu ikna edemedi; Sebebi bakın neymiş - Sayfa 3

1962 yılında sinema filmleri ile oyunculuk kariyerine başlayan Nebahat Çehre, uzun yıllar süren kariyerine çok sayıda proje sığdırdı. 1944 yılında Samsun’da dünyaya gelen oyuncu, en son 2018 yılında Yuvamdaki Düşman isimli dizide rol almıştı. Menajerimi Ara projesine de konuk olan oyuncu, 5 yıldır setlerden uzakta bulunuyor.

311
Kızılcık Şerbeti için kimse onu ikna edemedi; Sebebi bakın neymiş - Sayfa 4

Aşk-ı Memnu dizisindeki Firdevs karakteri ile unutulmazlar arasına katılan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Ayşe Hafsa Sultan karakteri ile de dizi hayranlarının aklında yer edindi.

411