Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşırtan gelişme; Seyirci buna hiç hazır değildi

İlk günden bu yana başörtüsü krizi ile gündeme gelen Kızılcık Şerbeti dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. İki farklı kültürlerdeki aile arasındaki gerilimi konu alan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşanacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşırtan gelişme; Seyirci buna hiç hazır değildi - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti 13. bölüm yine milyonlarca kişiyi Show TV ekranlarına kilitledi. Henüz yayın hayatına başlamadan başörtüsü krizi ile konuşulan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde işler iyice sarpa sarıyor. 

123
Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşırtan gelişme; Seyirci buna hiç hazır değildi - Sayfa 2

Sıla TürkoğluDoğukan Güngör, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu Settar Tanrıöğen, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ı buluşturan Kızılcık Şerbeti dizisinde olaylar içinden çıkılamayan bir hal aldı. 

223
Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşırtan gelişme; Seyirci buna hiç hazır değildi - Sayfa 3

Başörtüsü tartışmaları ile seyircinin dikkatini çeken dizi gündemde yaşanan konulara da parmak basarak kimi zaman tepkilerin odak noktasına haline geliyor. 

323
Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşırtan gelişme; Seyirci buna hiç hazır değildi - Sayfa 4

İki farklı kültürde büyüyen gençlerin evlenmesiyle yaşanan olayları ekranlara taşıyan Kızılcık Şerbeti Fatih ve Doğa evliliği ilgiyle izlenirken, son günlerde tüm gözler Kıvılcım ile Ömer'in ilişkisine çevrildi.

423