Kirli Sepeti'nden Bahar'a bomba transfer!

Show TV ekranlarında her hafta fırtınalar estiren Bahar dizisiyle ilgili bomba gelişmeler yaşanıyor. Güzeller güzeli Demet Evgar’nin başarılı performansıyla taçlandırdığı Bahar dizisine yepyeni bir isim kadroya dahil olacak. Kirli Sepeti'nde dikkatleri çeken isim artık Bahar dizisinde boy gösterecek. İşte diziyle ilgili son gelişmeler.

Kirli Sepeti'nden Bahar'a bomba transfer! - Sayfa 1

Show TV'nin fenomen dizisi Bahar izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi 6 bölümde yine reytinglerin zirvesine yerleşti. Kadroda takviye yapamaya hazırlanan Bahar dizisi yıldız bir isimle daha anlaştı.

116
Kirli Sepeti'nden Bahar'a bomba transfer! - Sayfa 2

Her salı seyirciyi ekran başına toplayan Bahar dizisi güçlü hikâyesi ve oyunculuklarıyla ilgi çekiyor.

216
Kirli Sepeti'nden Bahar'a bomba transfer! - Sayfa 3

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturuyor.

316
Kirli Sepeti'nden Bahar'a bomba transfer! - Sayfa 4

6.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin 6. bölümünde Bahar, istifa etmek için kararlıyken; Cihan Taşkeski, Bahar’a verdiği destekle bütün durumu değiştirdi.

416