Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor

Kim Kardashian'ın tutarsız açıklamaları nedeniyle eşi Kanye West'le arasının bozuk olduğu biliniyordu ama son gelen haber tam bomba etkisi yaratacak cinsten. İddiaya göre gözde çift yolun sonuna geldi. Boşanacaklarına kesin gözüyle bakılan Kim Kardashian ve Kanye West geçtiğimiz dönemde aldatma iddiaları olsa da evliliklerini korumaya çalışmış dört çocuklarıyla birlikte mutlu aile tablosu çizmişlerdi.

Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor - Sayfa 1

Kim Kardashian ve Kanye West'in sansasyonel hayatları magazin gündemindeki yerini koruyor. Son gelen haberlere göre dört çocuklu çiftin bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanmanın da yakın olduğu ileri sürüldü.

112
Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor - Sayfa 2

Magazin gündeminin bomba çifti Kanye West ve Kim Kardashian çiftinin olayları bitmiyor.

Bir süredir boşanacakları konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West'in gerçekten de altı yıllık evliliğin sonuna geldiği ortaya çıktı. 

212
Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor - Sayfa 3

Başkanlık yarışına katılmasıyla gündeme oturan Kanye West, geçen gün Twitter hesabından, "Beni kilit altında tutacaklar" şeklindeki paylaşımları nedeniyle hayranlarını endişelendirmişti.

Her ne kadar sözcüleri bu konuda açıklama yapmasa da altı yıl önce evlenen Kim Kardashian ve Kanye West'in çoktan evlerini ayırdığı da basına yansıdı. Buna göre West bir süredir Batı Wyoming'deki çiftliğinde kalıyor. Kardashian ise dört çocuğuyla birlikte Los Angeles'ta yaşamını sürdürüyor.

 

312
Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor - Sayfa 4

Page Six'e konuşan bir kaynak, çiftin bu durumu fazla göz önünde tutmamaya çalıştığını ama evliliklerinin çoktan sona erdiğini söyledi. Aynı kaynak, Kardashian'ın ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile boşanma hakkında görüşmelere başladığını da ekledi.

412