Kia ÖTV'den sonra 369 bin liradan satışa sundu; en popüler modeller ucuzladı!

Kia ÖTV matrah düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle birlikte fiyat listesini güncelledi. Son dönemde ülkemizde bir hayli ilgi gören B-SUV modeli olan Kia Stonic fiyatı ÖTV matrah düzenlemesinin ardından 59 bin lira indirim görerek 469.500 TL oldu. Ayrıca Kia Picanto ve Kia Rio'da da 74 bin liraya varan indirimler yaşandı. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Kia ÖTV'den sonra 369 bin liradan satışa sundu; en popüler modeller ucuzladı! - Sayfa 1

Kia ÖTV matrah düzenlemesi sonrası fiyat listeleri açıklandı. Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, güncel fiyat listesiyle yüzleri güldürecek. Peki Kia otomobil fiyatları ne kadar oldu? İşte Kasım 2022 fiyat listesi...

122
Kia ÖTV'den sonra 369 bin liradan satışa sundu; en popüler modeller ucuzladı! - Sayfa 2


Türk Lirası’nın yaşadığı değer kaybı, yüksek enflasyon, otomotiv sektöründe yaşanan sıkıntılar ve daha bir çok sorun otomobil fiyatlarının uçuşa geçmesine neden oldu.

222
Kia ÖTV'den sonra 369 bin liradan satışa sundu; en popüler modeller ucuzladı! - Sayfa 3

Otomobil almak isteyen vatandaşların ve sektör temsilcilerinin beklentisi ÖTV matrahlarında düzenleme yapılmasıydı. Geçtiğimiz hafta hükümet ÖTV matrahlarında artış kararı aldı.

322
Kia ÖTV'den sonra 369 bin liradan satışa sundu; en popüler modeller ucuzladı! - Sayfa 4

24 Kasım Perşembe günü devreye alınan düzenlemeyle 600 bin TL altındaki araçlarda bir miktar indirim yaşandı. Ancak bu indirim oranı da yüzde 5,5 ila yüzde 19 arasında kaldı.

422