Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü

Galatasaray'da hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı formayla uzun yıllar başarılara ulaşmak istediğini dile getirdi.

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü - Sayfa 1

Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray'da maçın kahramanı Kerem Aktürkoğlu mücadeleyi değerlendirdi.

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü - Sayfa 2

Hat-trick yaptığı maçın ardından beIN Sports'a konuşan 22 yaşındaki oyuncu, ''Gerçekten benim için duygu dolu bir maç oldu. Geriye düştüm ama takım olarak iyi reaksiyon gösterdik. Bireysel performans futbolcuyu mutlu ediyor ama bizim kazanmamız gerekiyordu. Bu nedenle çok mutluyum. Ben de 3 gol attım. Galatasaray buralardan çok geri döndü. Takım olarak inanmış durumdayız. İnşallah bundan sonraki maçlarda da bunu devam ettiririz.'' dedi.

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü - Sayfa 3

Avrupa hayalinin olduğunu dile getiren oyuncu önceliğinin ise Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak olduğunu söyleyerek, ''İlk hat-trick'im oldu Süper Lig'de. Topu aldım, hayatım boyunca saklayacağım. Galatasaray formasıyla nicelerini yapmak istiyorum. Her futbolcu için Avrupa'ya gitmek büyük gurur olur. Benim de hayalimde Avrupa var ama öncelikli hedefim uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edip şampiyonluklar yaşamak.'' ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray buralardan çok geri döndü - Sayfa 4

Halil Dervişoğlu: Kazandık ve iyi oynadık
İlk kez ilk 11'de başlayan Halil Dervişoğlu ise maçın ardından şu ifadeleri kullandı: