Kerem Aktürkoğlu 'Allah imtihan ediyor' diye paylaştı, Okan Buruk özel görüştü: Söz veriyorum

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de Alanyaspor'u mağlup eden Galatasaray'da gündem Kerem AKtürkoğlu'nun performansı. Yıldız isim Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte görüşmenin detayları...

Kerem Aktürkoğlu 'Allah imtihan ediyor' diye paylaştı, Okan Buruk özel görüştü: Söz veriyorum - Sayfa 1

Deplasmanda Alanyaspor'u mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım daha atan Galatasaray'da tek üzüntü, Kerem Aktürkoğlu'nun formsuzluğu... İlk 11'de maça başlayan Kerem Aktürkoğlu düşük performansı nedeniyle otoritelerin eleştirilerine hedef oldu.
 
 

Kerem Aktürkoğlu 'Allah imtihan ediyor' diye paylaştı, Okan Buruk özel görüştü: Söz veriyorum - Sayfa 2

Bir süredir kendisine verilen fırsatları kullanamayan 25 yaşındaki hücumcu, Alanya sınavının devre arasında kenara alınınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ancak hocası Okan Buruk, Milli yıldıza tam destek veriyor.
 

Kerem Aktürkoğlu 'Allah imtihan ediyor' diye paylaştı, Okan Buruk özel görüştü: Söz veriyorum - Sayfa 3

KEREM'DEN PAYLAŞIM 
Kerem Aktürkoğlu Instagram hesabından "Allah imtihan ediyor ve diyor ki; seni öyle bir imtihan edeceğim ki, yıpratacağım çok üzüleceksin, bunalacaksın ama isyan etme! Bak bu imtihanı geç; sana öyle güzellikler vereceğim ki, her şeyi unutacaksın. 'Veli Rabbike fasbir.' Rabbin hatrına sabret..." paylaşımını yaptı.
 

Kerem Aktürkoğlu 'Allah imtihan ediyor' diye paylaştı, Okan Buruk özel görüştü: Söz veriyorum - Sayfa 4

KEREM'DEN OKAN BURUK'A SÖZ VERDİ 
Fanatik'te yer alan habere göre; Kerem'le özel bir görüşme yapmaya hazırlanan başarılı teknik adam, öğrencisine ilk 11'de süre vermeye devam edecek. Sarı-Kırmızılı oyuncunun da takım arkadaşlarına bir an önce toparlanma sözü verdiği öğrenildi.