Kardeşlerim dizisinde büyük hesaplaşma! Bombalar peş peşe patlıyor...

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanında bombalar üst üste patladı. Gerçek babasının kim olduğunu öğrenen Ömer'in çilesi asıl şimdi başlıyor.

Kardeşlerim dizisinde büyük hesaplaşma! Bombalar peş peşe patlıyor... - Sayfa 1

Kardeşlerim dizisi 69. yeni bölüm fragmanı ile ekrana geldi. Yeni fragmanda Ömer, babasının gerçek yüzüyle yüzleşirken Asiye ve Doruk bir savaştan daha galip çıkıyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

Kardeşlerim dizisinde büyük hesaplaşma! Bombalar peş peşe patlıyor... - Sayfa 2

AHMET- ÖMER CEPHESİ

Ahmet, Ömer'in geçmişteki bir hata olduğunu söylüyor. Ömer, babasının onu isteyip istememesinin onun için hiçbir fark yaratmadığını anlatıyor.
Şengül yine ortalığı karıştırmaya hazırlanıyor ve Ahmet'e Ömer'i ikna edebileceğini söylüyor. Tabi 'biz anlaşabilirsek' diye de şart koşuyor. Ömer ile yüzleşen Ahmet tahminen Şengül yüzünden 'Ne biçim bir ailesiniz siz' diyor. Ömer gözleri öfke dolu Ahmet'i dinliyor.

Kardeşlerim dizisinde büyük hesaplaşma! Bombalar peş peşe patlıyor... - Sayfa 3

DORUK- ASİYE CEPHESİ

Süsen tuvalette Doruk ile Asiye hakkında konuşurken Asiye'ye yakalanıyor Doruk, annesine Asiye'yi akşam yemeğine davet etmesini söylüyor.

Süsen tuvalette Doruk ile Asiye hakkında konuşurken Asiye'ye yakalanıyor Doruk, annesine Asiye'yi akşam yemeğine davet etmesini söylüyor.

Kardeşlerim dizisinde büyük hesaplaşma! Bombalar peş peşe patlıyor... - Sayfa 4

BERK- AYBİKE CEPHESİ

Leyla ile anlaşan Berk okulda el ele dolaşıyor. Aybike'de bu anlara tanıklık ediyor. Her ne kadar Asiye, Aybike'nin yanında olmaya çalışsa da bu durumu kolay kolay kabullenemeyeceğe benziyor.