Karantina süresini doldurmayan Necati Şaşmaz, çocuklarını icra yoluyla aldı

Yurt dışından dönen ve 14 günlük karantina süresini doldurmayan oyuncu Necati Şaşmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinden çocuklarını almak istedi. Nagehan Şaşmaz çocuklarını vermek istemeyince Necati Şaşmaz icra yoluna başvurdu.

Karantina süresini doldurmayan Necati Şaşmaz, çocuklarını icra yoluyla aldı - Sayfa 1

Yurtdışında kısa bir süre önce dönen oyuncu Necati Şaşmaz, boşanma aşamasında olduğu eşindeki çocuklarını almaya gitti. Ancak eşi Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'ın corona virüs için öngörülen 14 günlük karantina süresini doldurmadığı gerekçesiyle çocuklarını vermek istemedi. Şaşmaz, görme hakkı bulunduğu çocuklarını polis, avukat ve pedagog eşliğinde icra yoluyla aldı.
 

Karantina süresini doldurmayan Necati Şaşmaz, çocuklarını icra yoluyla aldı - Sayfa 2

Ukrayna’da bulunan ve 4 Mart’ta Türkiye’ye dönen Necati Şaşmaz, 6.5 ve 1.5 yaşlarındaki iki oğlunu almak için bu sabah boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz’ın Üsküdar’da bulunan evine gitti.
 

Karantina süresini doldurmayan Necati Şaşmaz, çocuklarını icra yoluyla aldı - Sayfa 3

Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz’ın yurtdışından döndükten sonra 14 günlük karantina sürecini geçirmediğini, çocuklarının ise hasta oldukları için bağışıklık sistemlerin düşük olduğunu belirterek vermek istemedi. Ancak Necati Şaşmaz, avukat, polis ve pedagog eşliğinde çocuklarını aldı.
 

Karantina süresini doldurmayan Necati Şaşmaz, çocuklarını icra yoluyla aldı - Sayfa 4

2 SAAT SÜRDÜ 
Çocukların alınması için yasal işlemlerin yapıldığı sırada taraf avukatları arasında sık sık sözlü tartışmalar yaşandı. Karşılıklı beyanların resmi belgeye döküldüğü aşamalarda Necati Şaşmaz, siyah bir panelvanın içinde bekledi.