Kaderimin Oyunu dizisinde şok ayrılık; Seyircinin gözü yaşlı

Kaderimin Oyunu dizisi yine seyircinin gözünde yaş bırakmadı. Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün ön plana çıktığı sevilen dizi tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Cemal'in ailesi için yaptığı fedakarlık Star TV ekranlarına damga vurdu! Yeni bölüm de yasa boğulacağımızın haberini veren Kaderimin Oyunu 24. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yaşananlar ve izleyenleri bekleyen sahneler...

Kaderimin Oyunu dizisinde şok ayrılık; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 1

Kaderimin Oyunu dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Başarılı oyuncu Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in başrollerini paylaştığı proje her cuma günü Star TV ekranlarına kilitliyor. Aşk acısı pişmanlık, intikam gibi duyguların yoğun yaşandığı 23. bölümde nefesler tutulmuştu. 3 Haziran Cuma yani yarın akşam seyircisiyle buluşacak olan Kaderimin Oyunu'nda sevinç ve hüzün aynı anda yaşanacak. İşte detaylar... 

115
Kaderimin Oyunu dizisinde şok ayrılık; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 2

KADERİMİN OYUNU 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Büyük bir aile dramının ekrana yansıtıldığı Kaderimin Oyunu'nda Ahmet’in hastalığı ekran başındaki herkesi yasa boğmuştu. 

215
Kaderimin Oyunu dizisinde şok ayrılık; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 3

Sevilen dizi Kaderimin Oyunu'nda işler iyice sarpa sardı oldu! Oğlu iyileştikten sonra Asiye'yi hapse göndermenin planını kuran Helin, Nergis'in engeline takıldı. 

315
Kaderimin Oyunu dizisinde şok ayrılık; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 4

Öte yandan her şeyi duyan Nergis, Ahmet’in ilik nakli olacağı sırada kardeşi Uğur’u hastaneden kaçtı ancak, karşılarına çıkan Helin'in annesi onları yeniden bir anlaşmaya mecbur bıraktı! 

415