Kaderimin Oyunu 26. bölüm fragmanı olay oldu! Kaderimin Oyunu final yapıyor

Kaderimin Oyunu dizisi ekran macerasını daha fazla sürdüremedi. Büyük bir aile dramının konu edinildiği sevilen dizi bu hafta son kez seyircisi ile buluşacak. Kaderimin Oyunu 26. bölüm fragmanı herkesin yüzünü güldürdü. Türlü oyunların içinde kalan büyük aşıklar Asiye ve Cemal'den güzel haber geldi. İşte tüm detaylar...

Kaderimin Oyunu 26. bölüm fragmanı olay oldu! Kaderimin Oyunu final yapıyor - Sayfa 1

Star TV ekranlarında boy gösteren Kaderimin Oyunu dizisi ekranlara veda ediyor. Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircisiyle buluşan Kaderimin Oyunu’nda mutlu son gözüktü. 

110
Kaderimin Oyunu 26. bölüm fragmanı olay oldu! Kaderimin Oyunu final yapıyor - Sayfa 2

Başrollerinde Öykü KarayelAkın AkınözüSarp Apak ve Meriç Aral’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi başladığı ilk günden beri seyircinin gözünde yaş bırakmamıştı! 

210
Kaderimin Oyunu 26. bölüm fragmanı olay oldu! Kaderimin Oyunu final yapıyor - Sayfa 3

NG Medya imzası taşıyan Kaderimin Oyunu dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu Yılmaz, Pınar Ordu, Selin Yaltaal, Meryem Demirli, Burcu Över ve Gülbike Sonay Üte gibi kalabalık bir ekip birlikte kaleme alıyor.

310
Kaderimin Oyunu 26. bölüm fragmanı olay oldu! Kaderimin Oyunu final yapıyor - Sayfa 4

KADERİMİN OYUNU 25. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Asiye ve Cemal'in yakınlaşmasına dayanamayan Helin oğlunu da alarak ortadan kayboldu! Bir yandan Helin'i arayan Cemal'in diğer yandan başında başka belalar da vardır.

410