Kabak çekirdeğinin bu faydasını görmelisiniz!

Stres modern zaman ilerledikçe insanları daha da zorlayan bir durum haline geldi. İş stresi olsun ekonomik durum ve aile içi stres bizi etkileyen pek çok faktörler arasında yer alıyor. İnsanlar bunca stres yükü altında kendini rahatlatmanın yollarını her zaman aramıştır. Şimdi sizlere F5HABER olarak serotonin yani mutluluk seviyesine olumlu katkı sağlayan besinlerin listesini paylaşacağız.

Kabak çekirdeğinin bu faydasını görmelisiniz! - Sayfa 1

İnsanoğlunun temel ihtiyaçlarından biri yemek yemek. Fakat yemek yemeği en doğru şekilde yapacağımız zaman kendimizi mutlu hissederiz. Ayrıca sağlıklı yaşamanın önemini de unutmayız. Şimdi sizleri sıkıntılardan kurtaracak olan serotinin hormonu salgılayıcı besinleri tanıtacağız.

115
Kabak çekirdeğinin bu faydasını görmelisiniz! - Sayfa 2

İşte serotonin yani mutluluk seviyesine olumlu katkı sağlayan ve doğal antidepresan özelliği taşıyan besinlerin listesi...

215
Kabak çekirdeğinin bu faydasını görmelisiniz! - Sayfa 3

PAZI 
Pazı, magnezyumca çok zengin bir sebzedir ve magnezyum, vücudumuzda gerçekleşen kimyasal reaksiyonlar için gerekli olan enerji ihtiyacını karşılar. Kansızlığı önler. 

315
Kabak çekirdeğinin bu faydasını görmelisiniz! - Sayfa 4

MİDYE 
 B12 vitamini, selenyum, iyot, protein ve çinko içeriğiyle yağ oranı düşük kalorisiz bir yiyecektir. Tiroid faaliyetlerini düzenleme de oldukça etkilidir.

415